Jong en Oud, Beginners en ExpertsVoor wie?

De saxofoonlessen zijn er voor iedereen. Of je nu jong bent of al wat ouder, ervaring hebt of voor het eerst gaat spelen!

Jong en oud

De leeftijd van mijn studenten varieert tussen de 10 en 75 jaar, maar sommige leerlingen beginnen al eerder of gaan nog langer door.

Iedere leerling is anders en wil ook op een andere manier leren. In mijn ervaring leren kinderen het beste door vooral veel na te spelen. Je hoeft hen eigenlijk niet zoveel uit te leggen, het gaat vooral om spelen, spelen, naspelen, proberen, imiteren en meer spelen. Dit werkt vaak anders bij volwassen leerlingen. Zij hebben meer de behoefte aan uitleg en vinden het fijn om wat meer achtergrondinformatie te krijgen.

Ik raad kinderen aan om te starten met saxofoonspelen rond 10 jaar. Voor jongere kinderen is de saxofoon erg zwaar, de handen zijn misschien te klein of de tanden zijn nog niet helemaal doorgekomen. Hier kunnen we zeker even over praten tijdens de proefles!

Alle niveaus

Alle niveaus zijn welkom! Als beginner wordt je snel wegwijs in de wirwar van noten en leer je hoe je op de saxofoon moet spelen. Met de gevorderdere saxofonist ga ik veel dieper op de materie in en komen onderwerpen als improvisatie, klankkleur, intonatie en vingervlugheid aan bod!

Talent

Twijfel je of je wel het talent hebt om muziek te maken? Het is inderdaad zo dat de ene leerling het iets sneller oppakt dan de andere. Maar wat vooral opvalt is dat hoe meer een leerling thuis ook speelt, hoe sneller hij het leert! Het is vooral belangrijk om heel veel plezier te hebben in het saxofoonspelen en de lessen. Dan komt die vooruitgang vanzelf!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Tel: 06-40 41 33 99

Hé!


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van saxofoonlessen!


Voor mij is het allerbelangrijkste dat we veel plezier hebben in de lessen en daarom gaan we meteen aan de slag met muziek die jij echt leuk vindt.


Daarnaast spelen we allerlei muziekstijlen en leren nieuwe muziek op steeds nieuwe manieren aan. De ene keer van blad.. De andere keer op gehoor.. We kijken wat jij het prettigst vindt!


Kom gerust langs voor een proefles. Deze is gratis en in dit half uurtje maken we kennis en praten we verder over de lessen.


En wie weet kun je op het einde van de les zelfs je eerste noten al spelen!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Sinds anderhalf jaar volg ik nu saxofoonlessen bij Yoran. En ik ben er ontzettend enthousiast over. De saxofoon is een geweldig instrument en Yoran een geweldige leraar. Hij is kritisch (hoort echt alles), maar weet je toch steeds heel positief te beoordelen. En hij geeft op het juiste moment, de juiste dingen om te leren. Daardoor zit er steeds een goede progressie in wat je leert. Ik vind de lessen voorbij vliegen en zou mij geen betere leraar kunnen wensen.

    Agatha
  • Yoran inspireert, is enthousiast en legt de lat precies zo hoog dat je het nog net redt, als je een beetje je best doet tenminste :)

    Pieter, 51 jaar
Bekijk alle ervaringen