Wat kost het?Tarieven

Pakket Lesduur Tarief
Proefles 30 minuten Gratis!
Jaar (wekelijks) 30 minuten €1.120,- / €912,- *
Jaar (tweewekelijks) 30 minuten €560,- / €456,- *
Jaar (tweewekelijks) 45 minuten €840,- / €684,- *
Jaar (tweewekelijks) 60 minuten €1.120,- / €912,- *


Prijzen met een * zijn de prijzen voor jongeren onder de 21 jaar, zij hoeven gelukkig geen BTW te betalen! De eerstgenoemde prijzen zijn voor volwassen leerlingen boven de 21 jaar.

Abonnement

Je neemt een abonnement voor een aantal minuten per week of per twee weken. Het schooljaar bestaat uit 36 lessen, deze worden vanaf eind augustus tot en met begin juli gegeven. Tussentijds instromen kan natuurlijk ook! De prijzen per jaar zijn afhankelijk van het aantal minuten dat je wekelijks of tweewekelijks afneemt. Het is mogelijk om het bedrag in een keer te betalen, of in 9 termijnen!

Lesduur

Beginnende leerlingen raad ik altijd aan om 30 minuten per week les te nemen. Dit is genoeg om het huiswerk van de afgelopen week te behandelen en nieuwe lesstof te presenteren. Als je al wat gevorderd bent, kun je er ook voor kiezen om 45 minuten of een uur te lessen. We duiken dan veel dieper de stof in en hebben ruim de tijd om te gekke muziek te maken!

Inschrijven

Je kunt je op ieder moment van het cursusjaar inschrijven. Je hoeft dus niet te wachten op het begin van het cursusjaar in september.

Uitschrijven

Ah wat jammer..! Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je wilt stoppen met de lessen. We praten erover en als ik je echt niet kan overtuigen toch te blijven, dan kun je de lessen opzeggen. Er is een opzegtermijn van 6 weken!

Proefles

Ben je enthousiast en heb je zin om een keer een proefles te komen volgen? Dat kan! Neem contact op met Yoran via onderstaand formulier. In de proefles maken we kennis en bespreken we wat jij graag wil leren in de saxofoonlessen. De proefles is gratis en geheel vrijblijvend!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Whatsapp: 06-40 41 33 99

Hé!


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van saxofoonlessen!


Voor mij is het allerbelangrijkste dat we veel plezier hebben in de lessen en daarom gaan we meteen aan de slag met muziek die jij echt leuk vindt.


Daarnaast spelen we allerlei muziekstijlen en leren nieuwe muziek op steeds nieuwe manieren aan. De ene keer van blad.. De andere keer op gehoor.. We kijken wat jij het prettigst vindt!


Kom gerust langs voor een proefles. Deze is gratis en in dit half uurtje maken we kennis en praten we verder over de lessen.


En wie weet kun je op het einde van de les zelfs je eerste noten al spelen!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Ik belde voor een proefles en vroeg: kan ik op mijn leeftijd nog altsaxofoon leren spelen?
    Nog nooit eerder had ik een saxofoon vastgehouden. Ik ben begonnen en ik kijk iedere week uit naar de les. Yoran is een prettige leraar met veel betrokkenheid. Na acht maanden les kan ik al een beetje muziek maken.

    Marjo van Loosdregt, 72 jaar
  • 2 jaar geleden ben ik van klarinet (klassiek) overgestapt naar saxofoon. Nu maak ik kennis met de lichte muziek, jazz, blues. Yoran is van beide markten thuis. De lesopbouw is gestructureerd en de lessen zijn goed te begrijpen. Maar vooral zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

    Heleen, 62 jaar
Bekijk alle ervaringen