Eigen saxofoon?Huren of kopen

Huren

Als je gaat beginnen met saxofoonspelen, is het een verstandig idee om het eerste half jaar een saxofoon te huren. Zo heb je ruim de tijd om te kijken of het echt wat voor je is, zonder dat daar een hele grote uitgave tegenover staat.

Kijk voor meer informatie eens op:
Saxcompany
De saxofoonwinkel
Harry Bakker

Kopen

Ben je toe aan het kopen van jouw eigen instrument? Te gek! Ik ben erg fan van Yamaha en Yagagisawa saxofoons. Hier kun je jezelf eigenlijk niet aan miskopen. Het zijn saxofoons die het altijd doen, goed intoneren en een enorm speelgemak hebben. Uiteraard kunnen we tijdens de lessen overleggen welke saxofoon goed bij je zal passen.

Maar pas op met tweedehands saxofoons! Op marktplaats.nl staan veel saxofoons die slecht onderhouden zijn en een flinke opknapbeurt nodig hebben. De polsters in de kleppen drogen na verloop van tijd uit, die laten vervangen kost vaak meer dan de saxofoon zelf. Het beste is om contact op te nemen met het atelier waar de saxofoon in onderhoud is geweest, zij kunnen je informeren over de staat van het instrument!

Let dus goed op welk instrument je koopt en koop de saxofoon het liefst in een speciaalzaak. Het speelplezier van een goed werkend instrument is zoveel groter dan van een slecht onderhouden instrument, dat het die inverstering dubbel en dik waard is!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Tel: 06-40 41 33 99

Hé!


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van saxofoonlessen!


Voor mij is het allerbelangrijkste dat we veel plezier hebben in de lessen en daarom gaan we meteen aan de slag met muziek die jij echt leuk vindt.


Daarnaast spelen we allerlei muziekstijlen en leren nieuwe muziek op steeds nieuwe manieren aan. De ene keer van blad.. De andere keer op gehoor.. We kijken wat jij het prettigst vindt!


Kom gerust langs voor een proefles. Deze is gratis en in dit half uurtje maken we kennis en praten we verder over de lessen.


En wie weet kun je op het einde van de les zelfs je eerste noten al spelen!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • 2 jaar geleden ben ik van klarinet (klassiek) overgestapt naar saxofoon. Nu maak ik kennis met de lichte muziek, jazz, blues. Yoran is van beide markten thuis. De lesopbouw is gestructureerd en de lessen zijn goed te begrijpen. Maar vooral zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

    Heleen, 62 jaar
  • Sinds anderhalf jaar volg ik nu saxofoonlessen bij Yoran. En ik ben er ontzettend enthousiast over. De saxofoon is een geweldig instrument en Yoran een geweldige leraar. Hij is kritisch (hoort echt alles), maar weet je toch steeds heel positief te beoordelen. En hij geeft op het juiste moment, de juiste dingen om te leren. Daardoor zit er steeds een goede progressie in wat je leert. Ik vind de lessen voorbij vliegen en zou mij geen betere leraar kunnen wensen.

    Agatha
Bekijk alle ervaringen
Twitter

Follow me!Twitter

Follow me

ContactBel mij terug!

Laat hier uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug.

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen!