Veel gestelde vragenFAQ

Ik wil wel muziek spelen, maar ik weet nog niet welk instrument. Kan ik een keer langskomen om te kijken of de saxofoon wat voor mij is?
Jazeker! Het is belangrijk dat je verschillende instrumenten uitprobeert. We gaan als het goed is voor langere tijd aan de slag, dus ! Kom gerust langs voor een proefles, tijdens deze les maken we kennis en zal ik mijn best doen je te overtuigen dat saxofoon écht het allerleukste instrument is.

Het spelen van saxofoon is vast heel zwaar, ik weet niet of ik wel zoveel lucht heb.
Dat heb je! En hoe verder je komt, hoe langer je het vol kan houden. Bij het saxofoon spelen gaat het niet zozeer om je longinhoud, maar vooral om je techniek. En als je een goede techiek aanleert, zal het aanblazen erg meevallen!

Ik wil graag muziek maken, maar heb ik wel talent?
Vast! De eerste leerling die er absoluut niet mee uit de voeten kan, moet ik nog krijgen. Maar het gaat er voornamelijk om hoe leuk je het vindt en hoeveel uren je thuis maakt. Oefen je veel, dan ga je sneller. En het gevoel voor ritme, harmonie.. Daarvoor zit je op les!

Ik bespeel een ander instrument, maar ik wil toch les volgen omdat ik wil leren improviseren. Kan dat?
Tijdens mijn conservatoriumstudie heb ik veel lessen gevolgd bij andere instrumentalisten. Dat maakt het alleen maar interessanter, omdat zij door hun instrument een andere invalshoek hebben en andere keuzes maken bij het improviseren. Dus zeker, graag zelfs!

Ik wil graag naar het conservatorium. Kun jij me voorbereiden op de audities?
Ik ben inmiddels al enkele jaren afgestudeerd aan het conservatorium en heb er met plezier 6 jaar rondgelopen. Ook sta ik nog in goed contact met de conservatoriumdocenten. Ik kan je zeker helpen met de voorbereidingen voor de auditie!

Hoe regelen we de betaling?
Je kunt het lesgeld in een keer betalen, of in 9 betalingstermijnen. Dat geef je aan op het inschrijvingsformulier. Het lesgeld wordt op jaarbasis berekend, afhankelijk van de lesduur en het aantal ingekochte lessen!

Hoe meld ik me af voor een les?
Afmelden kan via e-mail, telefoon, whattsapp.. Noem maar op! Het is wel handig om me op tijd te laten weten wanneer je verhinderd bent.

Ik wil stoppen met de lessen. Is er een opzegtermijn?
Jammer! Er is een opzegtermijn van zes weken. In die zes weken heb ik nog ruim de tijd om je te overtuigen toch vooral door te gaan. Bereid je voor... :)

Kan ik ook beginnen met saxofoonles als ik nog geen saxofoon heb?
Jazeker! Je kunt voor een schappelijke prijs een saxofoon huren, zie ook Huren of Kopen?. Zo kun je de eerste maanden goed proberen of het wat voor je is, alvorens je een eigen saxofoon koopt. Hier kunnen we tijdens de lessen nog uitgebreid over praten!

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Whatsapp: 06-40 41 33 99

Hé!


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van saxofoonlessen!


Voor mij is het allerbelangrijkste dat we veel plezier hebben in de lessen en daarom gaan we meteen aan de slag met muziek die jij echt leuk vindt.


Daarnaast spelen we allerlei muziekstijlen en leren nieuwe muziek op steeds nieuwe manieren aan. De ene keer van blad.. De andere keer op gehoor.. We kijken wat jij het prettigst vindt!


Kom gerust langs voor een proefles. Deze is gratis en in dit half uurtje maken we kennis en praten we verder over de lessen.


En wie weet kun je op het einde van de les zelfs je eerste noten al spelen!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Yoran inspireert, is enthousiast en legt de lat precies zo hoog dat je het nog net redt, als je een beetje je best doet tenminste :)

    Pieter, 51 jaar
  • Sinds anderhalf jaar volg ik nu saxofoonlessen bij Yoran. En ik ben er ontzettend enthousiast over. De saxofoon is een geweldig instrument en Yoran een geweldige leraar. Hij is kritisch (hoort echt alles), maar weet je toch steeds heel positief te beoordelen. En hij geeft op het juiste moment, de juiste dingen om te leren. Daardoor zit er steeds een goede progressie in wat je leert. Ik vind de lessen voorbij vliegen en zou mij geen betere leraar kunnen wensen.

    Agatha
Bekijk alle ervaringen